Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy

Byten, returer, garantier & reklamationer

 

Ångerrätt

Du har alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att varan inte har använts och att den återsänds i välvårdat skick, allt enligt distansavtalslagen.
 
Så snart vi mottagit dina returnerade varor återbetalar vi inom 20 dagar tillbaka dina pengar till det konto du angivit. Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till med dina frågor.
 
När du ska returnera en vara du ångrat köp av skickas den till:
Kent Watch & Jewellery
Box 158
851 03 Sundsvall
 
Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar. Enklast är att du använder den packsedel du fick i leveransen där du enkelt fyller i dessa uppgifter och skickar med den i returen.
 
Observera att vi inte accepterar postförskott, vid returer, så du kan inte skicka tilbaka dina varor på dessa sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din retur då inte accepteras.
 
Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.

Byten

Du har full bytesrätt av våra varor inom 30 dagar från det att produkten mottogs, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att den inte har använts och att den returneras i välvårdat skick Vid  byte av produkter står du själv för alla returkostnader exempelvis frakt.
 
När du ska byta en vara skickas den till:
Kent Watch & Jewellery
Box 158
851 03 Sundsvall
 
För enklare hantering fyll i den packsedel du fick med leveransen och skicka den tillbaka med bytet.
 
Med i försändelsen ska även frankerat returförsändelse finnas så att vi kan skicka din nya vara till dig.
 
Observera att vi inte accepterar postförskott, vid returer, så du kan inte skicka tilbaka dina varor på dessa sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din retur då inte accepteras.

Garantier

Kent Watch & Jewellery följer konsumentköplagen.
 
Denna garanti gäller inte vid:
 
Olyckshändelse efter det att du har fått varan
Vanvård
Onormal användning av varan
Om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar.
Enligt konsumentköplagen kan du även alltid reklamera tillverknings fel på en vara upp till tre år efter köpet.

 

Reklamationer

Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation kontakta oss via mail info@kentwj.se och ange att det gäller en reklamation i ämnesraden på mailet så hjälper vi dig att skicka tillbaka produkten på bästa sätt.
 
Konsumentköplagen / ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Men vänta inte med att påtala felet utan gör det på en gång. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.