Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår Integritetspolicy

Betalning

Kortbetalning/Direktbetalning

Du kan tryggt  handla med kort hos oss genom Payson.

Paysonfaktura

Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en fakturaavgift på 29:-. Betalningsvillkoren är 14 dagar och kommer att sändas separate med den e-post du angett vid betalning. För att betala med Paysonfaktura måste du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr.

Vi debiterar även en dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 

Kvitto/Orderbekräftelse

Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto.

Önskar du papperskvitto ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till info@kentwj.se så ordnar vi givetvis detta till dig. Om du ännu inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och mejla oss så skickar vi om bekräftelsen.