Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Klockmaster Sundsvall  |  060-15 45 00  |  info@kentwj.se

HEM / Köpvillkor

Köpvillkor och betalning

Innan du gör en beställning bör du alltid ta del av de aktuella villkoren. Våra villkor reglerar förhållandet mellan kund och Kent Watch & Jewellery när du handlar på vår webbplats över internet:

Beställningar

Dina beställningar är bindande. Vi levererar inom Sverige. Vi använder ingen minsta ordersumma. Alla beställningar görs via webbplatsen. Inga beställningar tas emot på något annat sätt än via vårt webbshoppen på vår hemsida. Beställning som görs i annan persons namn utan  medgivande, eller på annat sätt som medför att Kent Watch & Jewellery lider ekonomisk eller annan skada kommer att polisanmälas.

Priser

Priset som anges i webbshoppen vid inköpstillfället gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss för eventuella skrivfel.

Åldersgräns

Kent Watch & Jewellery har en åldersgräns på 18 år för att få handla i webbutiken. Om beställaren är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan köpet.

Lagring av personuppgifter

När du handlar av oss på Kent Watch & Jewellery godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Fraktkostnad

Hos Kent Watch & Jewellery är fraktkostnaden på alla varor 120:-

Övrigt

Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige. När produkten kräver det har de även en svensk manual i fysisk eller digital form Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella skriv/text-fel samt att bilderna kan ge olika färgnyanser i olika datorer. Alla varor förblir vår egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägeriförsök och falska beställningar polisanmäls med rättslig följd.

Kvitto/orderbekräftelse

Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto.

Önskar du papperskvitto ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till info@kentwj.se så ordnar vi givetvis detta till dig. Om du ännu inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och mejla oss så skickar vi om bekräftelsen.

Ångerrätt

Du har alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att varan inte har använts och att den återsänds i välvårdat skick, allt enligt distansavtalslagen.

Så snart vi mottagit dina returnerade varor återbetalar vi inom 20 dagar tillbaka dina pengar till det konto du angivit. Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till med dina frågor.

När du ska returnera en vara du ångrat köp av skickas den till:
Kent Watch & Jewellery
Box 158
851 03 Sundsvall

Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar. Enklast är att du använder den packsedel du fick i leveransen där du enkelt fyller i dessa uppgifter och skickar med den i returen.

Observera att vi inte accepterar postförskott, vid returer, så du kan inte skicka tillbaka dina varor på dessa sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din retur då inte accepteras.

Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.

Byten

Du har full bytesrätt av våra varor inom 30 dagar från det att produkten mottogs, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att den inte har använts och att den returneras i välvårdat skick Vid  byte av produkter står du själv för alla returkostnader exempelvis frakt.

När du ska byta en vara skickas den till:
Kent Watch & Jewellery
Box 158
851 03 Sundsvall

För enklare hantering fyll i den packsedel du fick med leveransen och skicka den tillbaka med bytet.

Med i försändelsen ska även frankerat returförsändelse finnas så att vi kan skicka din nya vara till dig.

Observera att vi inte accepterar postförskott, vid returer, så du kan inte skicka tillbaka dina varor på dessa sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din retur då inte accepteras.

Garantier

Kent Watch & Jewellery följer konsumentköplagen.

Denna garanti gäller inte vid:

Olyckshändelse efter det att du har fått varan
Vanvård Onormal användning av varan
Om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar

Enligt konsumentköplagen kan du även alltid reklamera tillverknings fel på en vara upp till tre år efter köpet.

Reklamationer

Om någon vara är skadad när du öppnar paketet skall du göra en reklamation till oss, därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för frakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation kontakta oss via mail info@kentwj.se och ange att det gäller en reklamation i ämnesraden på mailet så hjälper vi dig att skicka tillbaka produkten på bästa sätt.

 Konsumentköplagen / ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Men vänta inte med att påtala felet utan gör det på en gång. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Kortbetalning/Direktbetalning

Du kan tryggt  handla med kort hos oss genom Payson.

Paysonfaktura

Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en fakturaavgift på 29:-. Betalningsvillkoren är 14 dagar och kommer att sändas separate med den e-post du angett vid betalning. För att betala med Paysonfaktura måste du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr.

Vi debiterar även en dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Kent Watch & Jewellery

En del av Klockmaster

Följ oss på ”icon” Instagram

KONTAKT

WATCH & JEWELLERY WJ AB
BOX 158
851 03 SUNDSVALL
ORG.NR: 556224-6818
TEL: 060 - 15 45 00 
E-POST: INFO@KENTWJ.SE

ÖPPETTIDER

MÅND-FRED 09.30-18.00
LÖRDAG 10.00-15.00
SÖNDAG STÄNGT

DIBS - Payments made easy

© Kent Watch & Jewellery AB  |  Om cookies  |  Sitemap

Powered by SiteSmart